RÖVID LEJÁRATÚ TERMÉKEK

sale

Vásároljon webáruházunkban

shop

Információk

Végtagrögzítők

Csuklórögzítő

Csuklórögzítő

A Kintex csuklórögzítő csuklófájdalom esetén biztosítja a megfelelő csuklótámaszt, enyhítve ezzel a fájdalmat. Az állítható tépőzárnak köszönhetően kényelmes viseletet biztosít minden csuklóméretre (univerzális méret).
A rögzítő csökkenti csuklóra nehezedő terhelést, fenntartja a megfelelő testhőmérsékletet, ezzel elősegítve a gyógyulási folyamatot.

Könyökrögzítő

Könyökrögzítő

A Kintex tépőzáras könyökrögzítő enyhe nyomást gyakorol az ínakra, és a könyökre, enyhítve ezzel a fájdalmat. Az állítható tépőzárnak köszönhetően kényelmes viseletet biztosít minden könyökméretre (univerzális méret).
A rögzítő csökkenti a könyökre nehezedő terhelést, fenntartja a megfelelő testhőmérsékletet, ezzel elősegítve a gyógyulási folyamatot.

Derékrögzítő

Derékrögzítő

A Kintex derékrögzítő célja, hogy terápiás hővel, kompresszióval támogassa a gyógyulási folyamatot és enyhítse a meglévő fájdalmakat. Neoprén hátlapja és a kiegészítő merevítők biztosítják az optimális tartást a mozgás szabadságának korlátozása nélkül. Emellett az állítható és légáteresztő oldalrészek gondoskodnak a kényelemről és a hátsó kötés kellemes illeszkedéséről.
A derékrögzítő stabilitást és védelmet biztosít minden korosztály számára, függetlenül attól, hogy milyen sportágat, vagy tevékenységet folytat.

Térdrögzítő

Térdrögzítő

A Kintex térdrögzítő a térd méretére állítható, majd a tépőzár segítségével kényelmesen rögzíthető. Ennek eredményeként a térdkalács alatti ízületre (patellaris) gyakorolt nyomás is egyénileg beállítható. A térdkalács alatti ínakat is optimálisan tartja és védi.

Bokarögzítő

Bokarögzítő

A Kintex bokarögzítő kényelmes viseletet biztosít a fokozatmentesen állítható tépőzáras rögzítésnek és a fűzős kötésnek köszönhetően. Hozzájárul a támasztó funkcióhoz, a testhő megtartásához, valamint optimális tartást és védelmet nyújt a lábnak és a bokának.

Műtéti haskötő

Műtéti haskötő

Alkalmazható nyomókötésként műtétek után.
25 cm széles, hasi résznél szivacspárnával bélelve. Ezáltal egyenletesen tudja kifejteni nyomó, tartó hatását a has felszínén. Így operáció után a hasi varrott seb fájdalmai enyhíthetők.
Alkalmazható sérvműtétek után is. Kényelmes textíliából készül, erős gumírozással, tépőzárral rögzíthető.