RÖVID LEJÁRATÚ TERMÉKEK

sale

Vásároljon webáruházunkban

shop

Információk

Műtéti sebtörlők

nem steril sebtörlő

Nem steril sebtörlő

Igénybe vehetjük ezeket a sebtörlőket abban az esetben, ha saját magunk szeretnénk műtéti szetteket előállítani. A kivánt mennyiséget és típust kiválasztva a nem steril csolagolásból wipak fóliába helyezzük, majd sterilizáljuk. Máris kész az egyedi igénykete kielégítő szett. Ebbe a kategőriába gömbtörlők és paprika törlők találhatók különböző méretben.

Steril sebtörlő

Steril sebtörlő

Steril sebtörlők műtéti feladatokhoz. A gömbtörlők különböző mennyiségben és nagyságban állnak rendelkezésre. A gömbök jó nedvszívő képességüek, nem szöszölnek. Alkalmas műtétekhez, illetve bármilyen nyílt seben alkalmzott kezeléshez.

Vatta törlő

Vatta törlő

Nagy nedvszívó képességű, különböző méretű, nem steril vattagömbök. Anyaga pamut. Csak sterilizálást követőn alkalmas sebkezelésre, jelen formában csak kenőcsös kezelésre használhatjuk.

Sebtörlő röntgenjelölővel

Sebtörlő röntgenjelölővel

A biztonságos betegellátás érdekében egyre inkább használatba kerülnek a röngtgen jelölővel ellátott műtéti eszközök. Röntgent készítve a törlőbe szőtt bárium-szulfát csík feltünően világít. Különféle kivitelben, nagyságban és darabszámban rendelhető.

Hasi törlő

Lamarotómyás sebtörlő / hasi törlő

Laparotomyás műtétek fontos kelléke. Különböző rétegszámban és méretben forgalmazzuk, vezető zsinórral vagy anélkül. A maximális sterilitás fenntartása érdekében vákuum csomagolásban forgalmazzuk (vákuum megszűnése esetén megszűnik a sterilitás is). Jó nedvszívó képességű, nem szöszöl.

Rollnis sebtörlő

Rollnis sebtörlő

Vágható, vagy téphető kivitel. Steril kivitel esetén sebkezelésre is alkamas, míg a nem steril csomagolás csak kenőcsös kezelés felviteléhez.