RÖVID LEJÁRATÚ TERMÉKEK

sale

Vásároljon webáruházunkban

shop

Információk

Orvosi kesztyűk

Latex vizsgálókesztyű

Latex vizsgálókesztyű

A legáltalánosabb vizsgálókesztyű anyag. Rugalmas, strapabíró. Ujj rész kissé érdesített a jobb fogás érdekében. Maximális védelmet nyújt mind a páciensnek, mind a kezelőszemélyzet számára.

Vinyl vizsgálókesztyű

Vinyl vizsgálókesztyű

Latexnél erősebb strapabíróbb anyag, kevéssé rugalmas. Abban az esetben használjuk, ha a beteg vagy a kezelő személy latex allergiás, illetve nagyobb erőhatásnak van kitéve a kesztyű.

Nitril vizsgálókesztyű

Nitril vizsgálókesztyű

Latexnél erősebb strapabíróbb anyag, rugalmassága hasonló. Abban az esetben használjuk, ha a beteg vagy a kezelő személy latex allergiás, illetve nagyobb erőhatásnak van kitéve a kesztyű.

Onkológiai kesztyű

Onkológiai kesztyű

Kemoterápiás gyógyszerek összeállítása és beadása veszélyes feladat, mivel legtöbbször sejtmérgekkel dolgozunk. Hagyományos kesztyűk erre a feladtar nem alkalmasak. Védeje kezét speciális vegyszerálló kesztyűkkel.

Sebészeti kesztyű

Sebészeti kesztyű

Műtétek elvégzésére alkalmas, steril kivitel. Jobbos és balos kesztyűk egy csomagban a jobb fogás érdekében. Forgalmazunk hagyományos latex kivitelt és a - latex allergiások számára - latexmentes kivitelt.

Nedves mosdókesztyű

Nedves mosdókesztyű

A csomag előre megnedvesített kesztűket tartalmaza kifejezetten betegek mosdatására, ahol nem lehetséges a zuhanyoztatás. A folyadék kíméletes bőr tisztításra és ápolásra alkalmas. Mikorhullámú sütőbe helyezve meleg fürdőt is adhatunk a páciesnek.

Ragtapasz

Nylon kesztyű, textil/cérna kesztyű, mosdató kesztyű

Nylon kesztyűt abban az esetben használunk, ha viszonylag kicsi az igénybevétel, de fontos a kéz védelme pl. bőr kenőcsös kezelése.
Textil/cérna kesztyű általában az egészségügyben a sterilizálási feladat közben használják, ahol szükséges a kéz védelme a hőtől. Steril kivitel esetén kéz sérülés esetén tökéletes védelmet nyújt a kéznek és az ujjaknak.
Mosdató kesztyű betegek, idősek kiméletes és hatékony mosdatására alkalmas.