RÖVID LEJÁRATÚ TERMÉKEK

sale

Vásároljon webáruházunkban

shop

Információk

Diagnosztika

Vérnyomásmérő

Vérnyomásmérők

Különféle kivitelű, bonyolultságú svájci vérnyomásmérőket forgalmazunk a pontos vérnyomás meghatározása érdekében.
A MICROLIFE BPA150-30 típussal a pitvarfibrilláció észlelésére is lehetőség van. A fibrilláció időbeni megállapítása akár életet is menthet.
Az alaptípusok is alkalmasak a pontos vérnyomás és pulzusszám meghatározására, amivel szintén számos betegség megelőzhető (stroke, szív- és érrendszeri károsodás, stb.)

Pulzoximéter

Pulzoximéter

A pulzoximéter nem más, mint a véroxigén szintjének az egyszerű mérőeszköze. A pulzoximéter az artériás hemoglobin szaturáció értékét (Sp02) százalékban fejezi ki, emellett kiírja a pulzust is (bpmPR), amelyek a szervezetünk általános egészségügyi állapotáról árulkodnak. Ha a szaturáció értéke 100-96% közé esik, akkor nem kell aggódnunk, a szervezetünk egészségesen működik. Ha az érték 88% alatti sürgősen orvoshoz kell fordulni.

Lázmérő

Lázmérők

Digitális és érintésmentes infrás lázmérőinkkel néhány másodperc alatt pontosan megállapítható, hogy lázasak vagyunk -e vagy sem. Fontos, hogy ezzel tisztába legyünk, mert a láz minden esetben betegséget jelezhet. A láz a test természetes védekező eszköze a vírusokkal baktériumokkal szemben. Klinikailag tesztel svájci lázmérőinkkel az értékek pontosan megállapíthatók.

Személymérleg

Személymérlegek

Fontos, hogy tisztában legyünk a pontos testsúlyunkkal. Az elhízás Magyarországon "népbetegség" és számos betegség forrása lehet. Ilyen például a szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség, ízületi kopásos betegségek. A fejlett technológiájú meérlegekkel lehetőségünk van tetstömeg index kijelzésre, a csont tömeg, izomtömeg mérésére. Ezen kívül a biztonsági üveglapból készült mérlegek dizájnosak, fürdőszobánk dísze lehet.

Fonendoszkóp

Fonendoszkóp

Elsősorban az orvosszakma számára kínálunk svájci pontosságú MICROLIFE típusú és Littmann gyártmányú fonendoszkópakat. A Littmann típus a fonendoszkóp gyártás csúcsát képviselik. Dizájnos kivitelek, több színből is van lehetőség választani. Ami ritkaságnak számít, hogy van lehetőség az alkatrészek beszerzésére is, ha az eszköz meghibásodik.

Vércukorszint mérő

Vércukorszint mérő

A cukorbetegség nem kezelt állapotában súlyos szövődményeket okozhat. Ilyen lehet az érproblémák, szembetegségek, lassan gyógyuló sebek, stb. A legfontosabb a cukorbetegség megelőzése, mert ha már kialakult a kezelése nehézkes. Ha kialakult nagyon fontos az érték ellenőrzése, ehhez kínáljuk a Dcont típust Magyarország legkedveltebb vércukorszint mérőjét. Ez nem véletlen, hisz ez a készülék megbízható, gyors, olcsó fenntartani és könnyű kezelni.

COVID-teszt

COVID-teszt

A németországi Paul-Ehrlich-Intézet az 5. legjobb vírustesztnek választotta a laikusoknak készült COVID tesztek között!
A súlyos hullámok után sem sikerült a COVID vírust magunk mögött hagyni, végig kíséri minden napjainkat. Szerencsére már nem okoz olyan súlyos tüneteket, mint az első 3 járvány idején. Ettől függetlenül is jó ha tisztában vagyunk egy megfázásos jellegű betegség esetén, hogy COVIDosok vagyunk, vagy csak egy szimpla megfázás. A teszteléshez kívánunk nagy pontosságú COVID teszteket. Abban az esetben, ha tesztelés során két csík jelenik meg (a csíkok élénk, vagy halvány színe nem mérvadó, két csík=COVID) fontos, hogy maradjunk otthon, kúráljuk magunkat és lehetőség szerint a vírust ne terjesszük.