Kategória: Pelenkák és betétek

Gyermek pelenka

Eldobható pelenka újszülöttek és csecsemők számára. Derék részen gumírozott, tépőzárral rögzíthető. Jó nedvszívó képességű, a pelenka magjában elraktározódik a folyadék, így nem érintkezik közvetlenül a csecsemő bőrével. Bőrbarát anyagból készül.

tovább

Felnőtt inkontinencia pelenka

Felnőttek számára készült pelenka többféle kivitelben. Alkalmazható súlyos inkontinencia esetén.
Forgalmazott kivitelek: nadrág formájú, tépőzáras, testformát követő. Különleges anyagból készülnek, jó nedvszív képességű, diszkrét susogás mentes. Felirat nélküli csomagolásban szállítjuk.

tovább

Inkontinencia betét (női, férfi)

Jó nedvszívó képességű termékek. Az inkontinencia betétet használva a gyengén és közepesen súlyos betegek életminősége javulhat.
Diszkrét, vékony, kényelmes kialakítás. A betétek követik a test formáját, így a szivárgás kizárható. Készül női és férfi kivitelben.

tovább

Egészségügyi betét hölgyeknek (intimbetét)

Hölgyek számára készült egészségügyi betétek. Vékony és vastag kivitelben készül a menstruáció erősségének függvényében. Jó nedvszívó képességű, kényelmes diszkrét viselet. Jól illeszkedik a női testhez, meggátolva a szivárgást. A vastag kivitel nőgyógyászati műtétek után is alkalmazható.

tovább

Egyszerhasználatos bugyi

Egyszerhasználatos bugyi, fehér, gyapjú, átlátszatlan, gumírozott. Ajánljuk nőgyógyászati műtétek után abszorbens betétek fixálására, orvosi vizsgálatokhoz (rectoscopia, nőgyógyászati vizsgálat, stb.).
Továbbá használható masszázs esetén és kozmetikai kezelésekhez is a intimitás megtartására.

tovább

Betegalátét, inkontinencia lepedő

A betegalátétek több rétegű cellulóz lapokból állnak, alján és szélén gumírozott anyaggal. Ezáltal képes nagy mennyiségű nedvességet is felszívni és raktározni. Gumírozott alsó részének köszönhetően a felszívott nedvességet nem ereszti át. Több rétegben és méretben készül.

tovább