Kategória: Lepedők egészségügyi célokra

Méretre szabott papírlepedő

Ajánljuk kezelőpamlagra, masszázságyakra. Méretre szabott lepedő, anyaga papír (cellulóz), fólia borítással. A két rétegnek köszönhetően a nedvességet elnyeli, de nem ereszti át. A kezelt páciens így nem fekszik a nedvességben (vér, izzadság, stb.), és a kezelő ágy sem szennyeződik. Különböző méretben forgalmazzuk, normál és megerősített kivitelben.

tovább

Papírlepedő tekercs

Kiváló minőségű strapabíró orvosi papírlepedő. Nem szakad nem foszlik, csak a perforáció mentén.  Színe hófehér kreppelt anyag. Különböző szélességben forgalmazzuk. Ajánljuk orvosi kezelőágyakra.

tovább

Réteges cellulóz lepedő

Inkontinenciában szenvedő betegeknek ajánljuk. Ezek a lepedők több rétegű cellulózból állnak, alján és szélén gumírozott anyaggal. Ezáltal képes nagy mennyiségű nedvességet is felszívni és raktározni. Gumírozott alsó részének köszönhetően a felszívott nedvességet nem ereszti át. Több rétegben és méretben készül.

tovább

Matracvédő huzatok

Ágymatracok védelmére használatos termékek. Védi a matracot a folyadékoktól (vér, vizelet, egyéb testváladék), szennyeződésektől. A matracvédők széle gumírozott, így biztosan tart a matracon, Anyaguk kiviteltől függően változik.

tovább

Párnahuzat (egyszerhasználatos)

Nemszőtt anyagból készült egyszerhasználatos párnahuzat. Ajánljuk fertőző osztályokra és ahol fontos a maximális higiénia. Nem mosható, használat után veszélyes hulladékként meg kell semmisíteni.

tovább

Vészhelyzet takaró

Közúti balesetek fontos kelléke az arany-ezüst fólia. Az arany oldal visszaveri a hőt, így védi a sérültet a túlhevüléstől, vagy égési sérülésnél használatos. Az ezüst oldal fenntartja a hőt, így a kihűléstől és a shock-tól véd. Kis tömege és mérete miatt ajánljuk kirándulásokra, sátorozáshoz is.

tovább

Lepedő égett betegeknek

Steril lepedő súlyosan megégett betegeknek. Egyik oldala ezüst borítású ami hűti az égett beteget. Másik oldala vastag antidecubitus hatású nagy nedvszívó tulajdonságú anyag. A lepedő nem ragad az égett sebbe.

tovább

Lepedő mentők számára

Kifejezetten mentést végző szakember (mentők, tűzoltók, rendőrök) számára készült egyszerhasználatos lepedő/takaró. A lepedő többrétegű, külső réteg nemszőtt anyag, belső töltet több rétegben nedvszívó cellulóz. Szélei varrottak, sarkaiban piros jelöléssel. Balesetekben puha fekvést és meleg takarást biztosít.

tovább