Kategória: Nedves sebkezelés >>> Hidrogél kötszer

Hidrogél kötszer NOBAGEL

  Jó nedvszívó képességű kötszer. A seb környezetét a gélnek köszönhetően állandóan enyhén nedvesen tartja, így megakadályozva a seb kiszáradását. Az elüszkösödött szövetrészek a kötszerben felszívódnak és azzal eltávolítható. A gél hűtése révén fájdalomcsillapító hatású. Gyorsítja a granulációs fázis kialakulását. Felhasználható fekélyes sebeknél és másodfokú égések esetén.

  Sikertermék! Több vásárlónktól érkezett visszajelzés, hogy a NOBAGEL használatával a fekélyes sebek begyógyultak!
  (Időtartam a seb nagyságától, mélységétől, erek állapotától függ. A gyógyulás 1-6 hónap alatt következett be.)

  - hidrogél lapok
  Méret
  (cm)
  Kód Nettó ár
  (Ft/doboz)
  Kiszerelés (db/doboz)
  5x5 megszűnt 3883.- 10

Hidrogél tapasz sarokra (hólyagra, horzsolásra)  - FARMACTIVE

  Klinikailag tesztelt hidrogél tapasz sarkakon keletkezett horzsolások, hólyagok gyógyítására. A hidrogél megtartja a seb nedvességtartalmát és növeli a sejtek aktivitását. Optimálisan mikrokörnyezetet (nedvesség páratartalom) biztosít a seb számára, ezáltal gyorsabban gyógyul. Csökken a fertőzés kockázatát, mivel magába zárja felesleges seb váladékot. A tapasz áthatolhatatlan akadályt jelent a baktériumok számára. Nem engedi át a vizet, de a bőr számára légáteresztő. Puha kialakítású, így megvédi a sebet, hólyagot a további nyomástól és a súrlódástól. Az újabb hólyag keletkezését meggátolja. Átlátszó, diszkrét kialakítás.
  Frissíti, nyugtatja a sebet, hipoalergén, vízálló, kiváló tapadású, lélegző, átlátszó.
  Összetétel: tiszta vízből álló hidrogél, hidrofil szintetikus polimerek, glicerin és hordozóként lélegző poliuretán film.
  Minden tapasz külön csomagolva, steril.

  Méret
  (cm)
  Kód Nettó ár
  (Ft/doboz)
  Kiszerelés (db/doboz)
  ovális 1701360003M 654.- 5