Kategória: Orvosi védőeszközök >>> Orvosi kesztyűk

Latex vizsgálókesztyű

latex vizsgálókesztyű

Különböző egészségügyi feladatokra használható kesztyűk. Kiváló minőségű, folyamatosan tesztelt termékek a maximális biztonság érdekében. Latex érzékenyek nem használhatják!!! Kesztyűinket forgalmazzuk steril és nem steril kivitelben. Praktikus karton adagolódobozból használhatók. Kesztyűink púdermentesek.

tovább

Vinyl vizsgálókesztyű

vinyl vizsgálókesztyű

Felhasználási területe megegyezik a latex kesztyűével, azzal a különbséggel, hogy ezt latex érzékenyek is felhúzhatják. Anyaga kissé sprődebb a latexnél, de a kézen jól tart, a munkafolyamatok jól végezhetők. Púdermentes. Praktikus karton adagolódobozból használhatók. Színe: áttetsző.

tovább

Nitril vizsgálókesztyű

nitril vizsgálókesztyű

Abban az esetben alkalmazzuk a nitril vizsgálókesztyűt, ha nagyobb mechanikai igénybevételnek van kitéve a kéz. Ilyen területek pl. a fogászat, patológia, kutatás. A kesztyű enyhén rugalmas, könnyen felhúzható és megfelelően a kézre idomul. Színe kék. Púdermentes. Praktikus karton adagolódobozból használhatók

tovább

Onkológiai kesztyű

onkológiai kesztyű

Cytosztatikumok készítésénél és bekötésénél szükség van olyan kesztyűre, amely védi a használóját a fertőzésekkel szemben és a cytosztatikum káros hatásától is. Ujj része meg van vastagítva a nagyobb biztonság érdekében. Mandzsetta része hosszított. Hipoallergén, érzékeny bőrűek is használhatják.

tovább

Sebészeti kesztyű, műtős kesztyű (steril)

műtős kesztyű

Steril külön csomagolt operációs kesztyű. Használható műtéti feladatok ellátására. Anyaga latex. Vastagabb a vizsgálókesztyűk anyagánál, de rendkívül puha, jól idomul a kézhez. Kesztyűinket folyamatosan teszteljük a maximális biztonság érdekében. Kesztyűink púdermentesek. Újdonság a latex mentes syntex sebészkesztyű.

tovább

Nedves mosdató kesztyű

műtős kesztyű

Alkalmas a teljes test mosdatására. Finom textil alapú, kéz formájú kesztyű, mely át van itatva enyhe tisztító és ápoló oldattal.8 darab kesztyű van egy visszazárható csomagolásban, mely a teljes test tisztítására elegendő. Minden testrészen alkalmazható.

tovább

Egyéb kesztyűk (nylon, textil, mosdató)

nylon kesztyű

Ebbe a kategóriába soroltuk a nylon (fólia) kesztyűt, a textíliából készült védőkesztyűt, és a mosdató kesztyűt.
- A nylon kesztyűt használhatjuk kis igénybevétel esetén, ahol fontos a kéz tisztán tartása.
- A textil kesztyűinket a magas hőhatású munkahelyekre ajánljuk (pl. sterilizáló)
- Mosdató kesztyűinket idősotthonokba, sürgősségi intézetekbe ajánljuk, a páciensek mosdatására.

tovább