Kategória: Lepedők egészségügyi célokra >>> Matracvédő huzatok

Matracvédő huzat CPE anyagból

  Kék színű CPE (polietilén) anyagú matracvédő huzat, melyet ajánlunk betegágyakra. Teljes mértékben vízhatlan, de engedi lélegezni a bőrt. Szélei gumírozottak, így nem engedi elmozdulni a matracról. Nem mosható, betegenként cserélni szükséges. Vastagsága 40 mikron, jó strapabíró képességű. 10 darabonként nylon fóliába csomagolva. A matracra való felhelyezése könnyen gyorsan megoldható. Ajánljuk idősotthonokba, intenzív terápiás kórházakba, ahol a higiénia legfontosabb.

  Méret
  (cm)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/karton)
  90x210 M 5242 374.- 100

Matracvédő huzat PP anyagból

  Fehér színű PP (polipropilén) anyagú matracvédő huzat, melyet ajánlunk betegágyakra. Vízlepergető hatású (nem teljes mértékben vízhatlan), de kis mennyiségű folyadékot nem ereszt át. Kényelmesebb fekvést biztosít a fenti CPE anyagú matracvédőnél, mivel ez nem nylon szerű anyag. Szélei gumírozottak, így nem csúszik le a matracról (az anyag is jó tapadó képességű). 30 fokon mosható. Ajánljuk betegosztályokra, idősotthonokba, ahol a higiénia mellett a kényelem is fontos.

  Méret
  (cm)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/karton)
  90x200 M 5235 462.- 100

Matracvédő huzat MICROFRESH

  Fehér színű mikroporózus anyagból készült matracvédő huzat, melyet ajánlunk különféle ágymatracok védelmére. Vízlepergető hatású (nem teljes mértékben vízhatlan), de kis mennyiségű folyadékot nem ereszt át. Kényelmes fekvést biztosít a bőrt tökéletesen engedi szellőzni, lélegezni. Ajánljuk VIP betegosztályokra, idősotthonokba, hotelekbe ahol a higiénia mellett a kényelem is fontos. 45 fokon mosható. Puha, kényelmes anyag.

  Méret
  (cm)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/karton)
  90x200 M 52355 792.- 100