Kategória: Egyéb kötszertermékek >>> Ízület védelem, Colafit

Colafit kollagén kocka

  A Colafit kocka a szarvasmarha achilles-ínből izolált, I. típusú, 99,9%-os tisztaságú kollagén, amely táplálja és védi az ízületeket, valamint elősegíti az ízületek, ínszalagok és inak és a bőr egészségét. Az I. típusú kollagén alkotja a bőr, az inak és a csontok kollagénállományát. A Colafit a legkíméletesebb tartósítási módszerrel, liofilizálással (fagyasztott szárítás) készül, így nem tartalmaz vizet, és szivacsszerű állaga van. Ilyen módszerrel készül az űrhajósok, hegymászók és sportolók tápláléka is. Mindennemű adalékanyagtól és tartósítószertől mentes, semmilyen egyéb összetevőt, élelmiszeradalékot („E”-t) vagy nehézfémet nem tartalmaz. Nincs benne allergén, glutén sem cukor.
  A kollagén az ízületek, porcok, kötőszövetek, csontok, bőr, fog és a köröm természetes összetevője, fontos szerepe van a test öregedési folyamatában is.

  - Colafit ízület védő kollagén kocka
  Méret
  (cm)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  1 x 1 - 4200.- 30

Colafit AKUT Pro masszázskrém

  Masszázs krém hialuronsavval és kollagénnel.
  Összetétele: hialuronsav, mentol, kámfor, kollagén.
  Dúsított nadálytő kivonattal, orvosi borágóval és eukaliptuszolajjal.
  Használata: Fizikai megterhelés előtt vagy után ajánlott (pl. sporttevékenység). Az izomzat bőrfelületét naponta több alkalommal, 3-5 percig masszírozza át a Colafit AKUT Pro krémmel.
  15 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.
  Kiszerelés: 175 ml

  - Colafit ízület védő kollagénes masszázskrém
  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (tubus)
  175 - 3000.- 1