Kategória: Nedves sebkezelés >>> Kötszer égésre

Égési kötszer - Burn free

  Azonnal csillapítja a fájdalmat, csökkenti a gyulladást és hőt von el! A Burn Free hydrogéles égési kötszer nagy előnye, hogy az égett felületre kerülve azonnal hűti az égett szöveteket és minimalizálják az égési sérülés továbbterjedését!
  Alkalmazható napozás során szerzett égés, forró gőz okozta égési sérülés, izzó tárgy okozott égési sérülés, savakkal, lúgokkal való érintkezés, elektromos égés, nyílt láng okozta égési sérülések.
  A speciális nyitott cellás kötszer hatékonyan lefedi a sebet, elasztikus kiképzése pedig tökéletesen követi a testfelszín alakját, illetve a hajlatok vonalait, mozgását!
  A Burn Free kötszer óriási nedvszívó képességgel rendelkezik, emiatt lehetséges a hosszantartó hűtő hatás! A nagy mennyiségű gél közvetlenül az égett felületre kerül, így biztosítva az azonnali fájdalomcsillapítást, az égési sérülés súlyosságának csökkentését és a fertőzések minimalizálását. A kötszer nem ragadnak a sebbe, hatóanyaguk vízben könnyen oldódik, így gond nélkül eltávolíthatóak!

  Méret
  (cm)
  Kód Nettó ár
  (Ft/csomag)
  Kiszerelés (db/csomag)
  10x10 134.871 1980.- 1

Gél égésre - Burn Free gél

  Hűsítő gél égési sérülésekre. Nem tartalmaz lidokaint, alkalmas gyerekek és allergiás betegek részére. A hűsítő gél csökkenti az égési fájdalmakat, mivel gyorsan elnyeli a hőt, csökkenti az égett szövet sérülésének mélységét.
  Burn Free megnyugtatja a megégett bőrt, nedvesen tartja a sebet.
  Alkalmazás: Dió nagyságú gélt kenjen szét a sérült területen. Ne masszírozza a bőrbe. A Burn Free zselé akkor a leghatékonyabb, ha vastag rétegben visszük fel, és a lehető leghosszabb ideig hagyjuk kifejteni a hatását a sérült bőrfelületen. Az alkalmazás minimális időtartama 30 perc. A művelet szükség szerint megismételhető.

  Méret Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés
  (db)
  3,5 g 759.107 275.- 1
  118 ml 759.111 3080.- 1

Steril hidrogél tapasz égésre - FARMACTIVE

  A égés az egyik leggyakoribb háztartási baleset, és a legtöbb esetben (első és másod fok, azaz ha csak az epidermiszt és a dermisz felszíni rétegét érinti), otthoni szakszerű ellátással, például hidrogél segítségével orvosolható. A hidrogél egy vízbázisú anyag, amely az égéssel érintkezve frissítő és nyugtató hatású, és enyhíti a fájdalmat. A tapaszból felszabaduló nedvesség serkenti a sejtosztódást,így elősegíti és gyorsítja a gyógyulást. Ugyanakkor felszívja a felesleges sebváladékokat.
  A poliuretán felső rétege vízhatlan és a baktériumok számára átjárhatatlan, de lehetővé teszi a bőr lélegzését. A puha hidrogél védi a sebet és fájdalommentes eltávolítást tesz lehetővé (nincs sebtrauma). Az átlátszó tapasz lehetővé teszi az égett seb figyelését, másrészt nem feltűnő.
  Ne használja mély másod- és harmadfokú égési sérülések esetén, fertőzött sebek esetén. Egyenként steril csomagolás

  - Válogatás 5darab/csomagg
  Méret (cm) Kód Nettó ár
  (Ft/doboz)
  Kiszerelés
  (db/doboz)
  2db 2,6x5,6cmm
  2db 4,5x7,4cm
  1db 10x10cm
  1701360006M 1046.- 5

  - egy fajta méret 6darab/csomag
  Méret (cm) Kód Nettó ár
  (Ft/doboz)
  Kiszerelés
  (db/doboz)
  4,5 x 7,44 1701364574M 821.- 6