Kategória: Nedves sebkezelés >>> Kötszer égésre

Égési kötszer - Burn free

  Azonnal csillapítja a fájdalmat, csökkenti a gyulladást és hőt von el! A Burn Free hydrogéles égési kötszer nagy előnye, hogy az égett felületre kerülve azonnal hűti az égett szöveteket és minimalizálják az égési sérülés továbbterjedését!
  Alkalmazható napozás során szerzett égés, forró gőz okozta égési sérülés, izzó tárgy okozott égési sérülés, savakkal, lúgokkal való érintkezés, elektromos égés, nyílt láng okozta égési sérülések.
  A speciális nyitott cellás kötszer hatékonyan lefedi a sebet, elasztikus kiképzése pedig tökéletesen követi a testfelszín alakját, illetve a hajlatok vonalait, mozgását!
  A Burn Free kötszer óriási nedvszívó képességgel rendelkezik, emiatt lehetséges a hosszantartó hűtő hatás! A nagy mennyiségű gél közvetlenül az égett felületre kerül, így biztosítva az azonnali fájdalomcsillapítást, az égési sérülés súlyosságának csökkentését és a fertőzések minimalizálását. A kötszer nem ragadnak a sebbe, hatóanyaguk vízben könnyen oldódik, így gond nélkül eltávolíthatóak!

  Méret
  (cm)
  Kód Nettó ár
  (Ft/csomag)
  Kiszerelés (db/csomag)
  10x10 134.871 1800.- 1

Gél égésre - Burn Free gél

  Hűsítő gél égési sérülésekre. Nem tartalmaz lidokaint, alkalmas gyerekek és allergiás betegek részére. A hűsítő gél csökkenti az égési fájdalmakat, mivel gyorsan elnyeli a hőt, csökkenti az égett szövet sérülésének mélységét.
  Burn Free megnyugtatja a megégett bőrt, nedvesen tartja a sebet.
  Alkalmazás: Dió nagyságú gélt kenjen szét a sérült területen. Ne masszírozza a bőrbe. A Burn Free zselé akkor a leghatékonyabb, ha vastag rétegben visszük fel, és a lehető leghosszabb ideig hagyjuk kifejteni a hatását a sérült bőrfelületen. Az alkalmazás minimális időtartama 30 perc. A művelet szükség szerint megismételhető.

  Méret Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés
  (db)
  3,5 g 759.107 250.- 1
  118 ml 759.111 2800.- 1