Kategória: Nedves sebkezelés >>> Sebkezelő spray ezüsttel

Sebkezelő ezüst tartalmú spray hialuronsavval

  A Farmactive Silver Spray por alapú készítmény a spray-s flakonon belül. Ezüstkolloidot és hialuronsavat tartalmaz. Az ezüstkolloidnak antibakteriális tulajdonsága van, megakadályozza a fertőzések kialakulását.
  A hialuronsav megtalálható az emberi szervezetben a bőr hidratáló és sebgyógyító folyamataiban vesz részt. A készítmény tartalmaz még kaolint és szilícium-dioxidot, mely anyagok jó nedvszívó tulajdonságokkal rendelkeznek, így a sebváladékot felszívják, kedvező mikrokörnyezetet teremt a természetes sebgyógyuláshoz.

  Összetétel
  ezüstkolloid 2%, hialuronsav 0,2%, kaolin, szilikon-dioxid

  Alkalmazás
  Vágások, horzsolások, kisebb égési sérülések, műtét utáni sebek, fekélyek, inkontinencia és pelenkák által okozott irritáció

  Használati utasítás
  1. Óvatosan tisztítsa meg a sebet steril mull lappal. Ha szennyezett, vagy száraz váladékot tartalmaz, nedvesítse meg a mull lapot sebtisztító oldattal.
  2. Alaposan rázza fel a flakont.
  3. Függőlegesen tartva kb. 10 cm távolságról permetezze a sebre olyan mennyiségben, hogy a sebet vékonyan befedje. Nagy kiterjedésű seb esetén a permetezés több rövidebb szakaszból álljon, hogy elkerüljük a permet levegőbe történő szétszóródását.
  4. Használat után fedje le a sebet steril mull lappal, majd rögzítse azt (mull pólya, ragtapasz, stb.).
  A folyamatot ismételje meg napi 1-2 alkalommal.
  Ha a mull lap a sebbe ragad, soha ne tépje le, hanem nedvesítse meg sebtisztító oldattal, várjon néhány percet és kívülről befele haladva óvatosan távolítsa el a mull lapot.
  Ideiglenes sebkezelésre alkalmas termék, maximum négy hétig használja! Ha ezt követően sem tapasztalható sebgyógyulás, keresse fel kezelőorvosát.
  Fertőzés, vagy egyéb kóros mellékhatások esetén azonnal le kell állítani az alkalmazást és fel kell vennie a kapcsolatot a kezelőorvossal.
  A permetet nem szabad belélegezni, vagy nyelni.
  Ne használja a készítményt fertőzött sebeken, a nyálkahártyán (szem, ajkak, fül, nemi szervek stb.) és azok környékén.
  Az irritáció elkerülése érdekében a készítmény használata után kerülje a kezelt terület közvetlen napfényének való kitettségét (ez nem befolyásolja a gyógyulási folyamatot).
  Ne használja, ha allergiás, vagy túlérzékeny bármelyik összetevőre.
  Terhes nőknél orvosi felügyelet mellett használható.

  Mennyiség: 125 ml

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés
  (db)
  125 1701360010A 1679.- 1