Kategória: Orvosi védőeszközök

Műtősköpeny

Egyszerhasználatos műtős köpeny nemszőtt anyagból. Kényelmes lélegző anyag, vízlepergető hatású. Megkötős kivitel, gumírozott ujjakkal.  Steril csomagolás. Kék színű. Különböző méretben forgalmazzuk.

tovább

Zsilipruha

Zöld színű, steril zsilipruha. Antisztatikus légáteresztő anyag, de a mikroorganizmusok számára nem áthatolható. A zsilipnadrág és zsiliping egyenként csomagolt, sterilizált.

tovább

Orvosi kesztyűk

A humán gyógyítás minden területére kínálunk vizsgáló és kezelő kesztyűket. Kesztyűink kiváló alapanyagból készülnek, fokozva a biztonságot és a komfortérzetet. Termékeinket kínáljuk steril és nem steril kivitelben.

tovább

Műtős sapka

Egyszerhasználatos nemszőtt sapkákat forgalmazunk a műtős személyzet számára. Különféle kivitelű női, férfi sapkákat kínálunk az adott egészségügyi feladatnak megfelelően.

tovább

Szájmaszk

Kínálunk szájmaszkokat egészségügyi és ipari felhasználásra is. Egészségügyi maszkok közül találhatnak megfelelő terméket a szakállasok és a szemüveges felhasználók is. A maszkok 3 rétegűek, üvegszál és latex mentesek, így nem okoznak allergiás reakciókat hosszú használat után sem.

tovább

Pormaszk

Egészségügyi és ipari felhasználásra készült pormaszk. Védelmet biztosít finom toxikus porok, füstködök és vízbázisú ködök ellen. Orra igazítható műanyag csíptetővel ellátva. Kagyló forma, elasztikus ikerpánt. Szelepes és szelep nélküli kivitelben forgalmazzuk

tovább

Beteging

Műtéti előkészítés során fontos feladat a maximális higiénia fenntartása. A "tisztatérben" készült betegingben ez maximálisan biztosítható. A másik fontos célja a betegingnek, hogy a műtétre előkészített beteget megvédi a kihűléstől megfázástól.
Anyaga: Polypropylén (PP)

tovább

Higiénés overáll

Cégünk forgalmaz védőoverállokat ipari és egészségügyi célra is. A teljes testet befedi és kiviteltől függően védi a különböző hatásoknak (kosz, maró anyagok, vegyi anyagok, fertőző anyagok, stb.). Különböző méretben, kivitelben és színben forgalmazzuk.

tovább

Védőruha szett

Cégünk különböző védőruha szetteket állít össze több éves felhasználói tapasztalatok alapján. Ide tartozik a látogató szett, különféle orvosi védőruha szettek (MRSA szett, műtős szett, magas rizikójú fertőzések esetén használatos szett.)

tovább

Látogató köpeny

A tiszta terek (ITO, egyes kórházi osztályok) higiéniájának fenntartására használjuk. Nemszőtt anyagból készülnek elől belebújós, hátul megkötős kivitelben. A köpenyek egyenként csomagoltak, kis helyigényűek.

tovább

Sürgősségi vizsgáló köpeny

Sárga színű sürgősségi osztályokon használatos védőköpeny az egészségügyi személyzetnek. Nemszőtt anyagból készült hasi és kar részen vízlepergető hatású, így a mikroorganizmusok nem tudnak áthatolni rajta, védve az egészségügyi személyzetet az estleges fertőzésektől.

tovább

Cipővédő fólia (lábzsák)

Egyszerhasználatos kék színű PE fóliából készült cipővédő fólia. Szélein gumírozott. Strapabíró vastag kivitel. PE fólián kívül, kínálunk nemszőtt anyagú cipővédőt is. Ezek különösen nagy igénybevételnek is ellenállnak, csúszásbiztos kivitelűek.  

tovább

Nylon kötény

Fröccsenő folyadéknak ellenálló védőkötény. Használatával elkerülhető a ruházat szennyeződése, átázása. Ajánljuk egészségügyi és élelmiszeripari célokra is. Nyakrésznél bebújós, hátul megkötős kivitel. Különböző méretben forgalmazzuk.

tovább

Műtős klumpa

Puha anyagból készült, antisztatikus műtős klumpa. Ajánljuk műtős személyzet számára. Kialakítása révén kényelmes viselet, egész napos hordás esetén sem fárad el benne a láb. Sarok kialakítása révén gördülékeny járást biztosít és elnyeli a lépésből adódó ütéseket. Színek: zöld, fehér, narancs

tovább