Kategória: Kozmetikumok >>> Nature's secret széria >>> Száraz és érett bőrre

Cukornád kivonatos arctisztító

  A cukornádban található természetes glikolsav mélytisztító hatású. Az egyedülálló tisztító gél természetes cukornáddal megbízhatóan eltávolítja a szennyeződéseket, mélyen a pórusokba hatol. Eltávolítja a felesleges zsírt és a mitesszereket. A benne található illóolaj kombinációval (szegfűszeg, fahéj és citronella) aktiválja a faggyúmirigyeket és láthatóan javítja a bőr szerkezetét, simaságát.

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  100 50100 1139.- 1

Cukornád kivonatos arcradír

  A cukornádban található természetes glikolsav mélytisztító hatású, gyorsítja a sejtek megújulását. Az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket óvatosan eltávolítva egy frissebb, fiatalosabb megjelenést kaphatunk. A kezeletlen cukornád csökkenti a bőrön található foltokat.

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  100 50200 1221.- 1

Aloe verás arctonizáló

  A többszörösen aktív aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, enzimek, fehérjék, poliszacharidok és stimuláns Aloe Vera tartalom tápanyagokat biztosít az arcbőr számára.
  A bőr újra fiatallá és frissé válik. Rendkívül enyhe, alkoholmentes arctonik bőrkisimító és bőrvédő hatással.
  Csökkenti a pórusok méretét, és megtartja bőr nedvességtartalmát, egyensúlyát.
  A tökéletesen sima arcbőrért.

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  225 50300 968.- 1

Ginsenges testápoló

  A ginseng évszázadok ismert antioxidáns hatású növény. Erősíti az idegrendszert, és megakadályozza a bőr korai öregedését.
  Értékes tápanyagokkal látja el a bőrt. Az értékes ginseng kivonat növeli a bőr nedvességtartalmát és sokkal frissebb, fiatalosabb megjelenést biztosít.

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  100 50400 1628.- 1

Tejes arcmaszk

  Ez az ápoló maszk nyugtató hatású, csökkenti az öregedés jeleit. Gyorsítja a sejtek megújulását, és hidratálja a bőrt, ellátja a létfontosságú nedvességgel. A tejben található Sodiumlactate bőrradírként viselkedik és eltávolítja a pórusokban lévő szennyeződéseket. Tartalmaz lótuszvirágot és édesgyökeret, mely az arcszínt világosabbá teszi és kisimítja a bőrt.
  Tartalmaz parabént! Nem vegán termék!

  Méret Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  szett 50500 3355.- 1