Kategória: Kozmetikumok >>> Nature's secret széria

Nature's secret - Platinum prémium termékek

Egzotikus növényekből készült prémium kozmetikumok, a gyönyörű szemért és sugárzó bőrért.
Az egészséges bőrnek csodálatos megjelenése van, tulajdonosa magabiztosnak, egészségesnek érzi magát.
A Nature's Secrets autentikus kozmetikumai szűz (kezeletlen) kókuszolajból, Gotu Kola-ból, aloe vera-ból, édesgyökérből, tamarindból és más egzotikus növények olajából, növényi összetevőiből készül.
A Nature's Secrets Platinum termékek mentesek az ásványi olajtól, parabéntól, szilikonoktól, és a legtisztább szűz kókuszolajból készülnek. Ennek eredményeképpen ezek a kozmetikumok pótolják a bőr elveszített nedvességtartalmát, gyorsan felszívódnak, nem keltenek zsíros hatást.

tovább

Nature's secret - Aloe vera termékek

Az Aloe Vera (bot. Barbadensis) elősegíti a sejtek megújulását, regenerálódását.
A növény több mint 200 bioaktív anyagot tartalmaz, B12, C, E vitaminokat, béta-karotint, cukrot, gyulladáscsökkentő szalicilsavakat, zsírsavakat. Tartalmaz még továbbá aminosavakat, ásványi anyagokat, enzimeket, fehérjét, poliszacharidokat melyek bőrtápláló hatással bírnak.
A természet csodaszerének is nevezik.
Az egyiptomi fáraók már ismerték az Aloe Vera tápláló, hidratáló, gyógyító hatását, különösen száraz és érzékeny bőr esetén.

tovább

Nature's secret - Gyógynövényes termékek

A természetes gyógy kozmetikumok gyártása régi idők, hagyományos receptjeihez nyúlik vissza. A Ceylon szigeteki gyógynövényeknek hagyományosan nagy jelentőségük van ma is. A burjánzó érintetlen gyógynövénykertek, a paradicsomi éghajlat hatására kiváló gyógynövények teremnek, melyeket azonnal frissen feldolgoznak. Minden készítmény receptje az évszázadok alatt már bizonyított. Ezek a készítmények a mindennapos használat mellett a bőrt frissé, tisztává és egészségesé teszik. 

tovább

Nature's secret - Pattanásos zsíros bőrre

Pattanásos zsíros bőr esetén fontos a folyamatos, mély tisztítás és a bőr zsírosodásának csökkentése. A megfelelő nedvességtartalom fenntartása nagyon fontos. Nature's secret kozmetikumokkal mindez gyerekjáték.
Kamaszkori vörös pattanások nem csak esztétikai problémát jelentenek, de nem megfelelő kezelés esetén hegek, foltok alakulhatnak ki.

tovább

Nature's secret - Száraz és normál bőrre

A rohanó stresszel tele világunkban a normál bőr is igényli az ápolást, gondoskodást. A megfelelő kozmetikumokat alkalmazva elkerülhető a bőr idő előtti ráncosodása, öregedése. Fontos az alapos tisztítás, a tápanyag utánpótlás, a nedvesség fenntartás.

tovább

Nature's secret - Száraz és érett bőrre

Száraz és érett bőr esetén fontos a sejtek gyors megújulása. Az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket óvatosan eltávolítva egy frissebb, fiatalosabb megjelenést kaphatunk. Az érett bőr esetén a legfontosabb a tápanyag utánpótlás és a nedvesség fenntartása.

tovább