Kategória: Kozmetikumok >>> Kräuterhof gyógynövényes krémek

Narancsbőr elleni krémek

Elsősorban a nőket érintő esztétikai probléma (nem betegség!). A bőr hasonló lesz a narancs héjához, rücskös, egyenetlen felületűvé válik. Okozhatja örökletes hajlam, kevés mozgás, nem megfelelő táplálkozás, kevés folyadék. Élvezeti cikkek (kávé, cigi, alkohol) is ronthatják a helyzetet. A kialakult narancsbőr jól kezelhető kozmetikus által, házi praktikákkal. Ehhez kínálunk kezelő krémeket.  

tovább

Bőrhidratáló krémek

A bőr tökéletes rugalmasságához nagyon fontos a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztás és a kor előre haladtával a folyamatos bőr hidratálás. Különösen fontos fürdés után és a téli hónapokban a fűtés okozta kiszáradás miatt. A hidratált bőr szép, rugalmas, finom tapintású. A kiszáradt bőr kirepedezhet, utat engedve a kórokozóknak. Széles termékkínálatunkban szerepelnek a normál bőr ápolásra alkalmas hidratáló krémek, de választhatnak extra száraz bőrű vásárlók is.

tovább

Fájdalomcsillapító krémek

A mozgásszervi problémákra, sérülésekre ajánljuk fájdalomcsillapító krémjeinket. Természetes alapanyagokból készülnek, gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító hatással. Használhatók izomláz, kopásos, vagy gyulladásos folyamatok esetén is.
Felhasznált gyógynövények a feketenadálytő, a vadgesztenye, az ördögkarom, cickafark, fagyöngy, stb.

tovább

Gyulladáscsökkentő krémek

A bőr gyulladásos eredetű betegségei kezelésére alkalmas készítmény. Használhatjuk aknés, ekcémás és pszoriázisos bőrpanaszok esetén, de használhatjuk egyéb gyulladásos bőrbetegség kezelésére és a napégésre is. Rendszeres használattal a bőrt puhává rugalmassá teszi, és pótolja a nedvesség tartalmát. Alkotó elemek a homoktövis, shea vaj, vitaminok, panthenol.

tovább

Visszérkezelő krémek

A visszér problémák a 21. század népbetegsége. Okozhatja örökletes hajlam, hormonális állapotváltozás, álló munka, stb. Nem csak esztétikai problémákat okoz, hanem a pangó vénás vér hazására a bőr vérellátása csökken. Ennek hatásra a bőr berepedezhet, fogékonnyá vélik fertőzésekre, gyulladásos folyamatok indulhatnak (fekély, orbánc, stb.). Legfontosabb a megelőzés. A kulcsszó ennél a problémánál is a SPORT és az ÉTKEZÉS. Kevésbé súlyos esetben a cégünk által forgalmazott krémek segítenek, súlyosabb esetben keressen fel érspecialista szakembert.

tovább