Kategória: Orvosi védőeszközök >>> Védőruha szettek >>>Ebola Védőruha

Ebola védőruha szett

  Korunk legveszélyesebb járványa az Ebola, vagy vérzéses láz vírus. Kezelése és megelőzése nem megoldott, sem specifikus terápia, sem hatékony védőoltás nem áll rendelkezése. A betegség halálozása 50-90 százalék körüli. Potenciális biológiai fegyvernek tartják, mivel az egyik legvirulensebb emberi kórokozó. Az emberek közötti terjedése a fertőzött személy vérével vagy más testnedveivel (pl. nyál, ondó) való közvetlen kapcsolat útján történik, vagy a fertőzött orvosi eszközökön keresztül (pl. injekciós tűkkel). A szájon át történő vagy a szem kötőhártyáján keresztüli fertőzés is valószínű. Járványt indíthat el a halotti szertartás, mert Afrikában ez együtt jár a halottal való közvetlen érintkezéssel: a halott lemosásával, megcsókolásával, stb. Emellett a nem megfelelő higiéniás szabályok, az egészségügyi személyzet által esetenként újrahasznált eszközök is kedveznek a terjedésének. (forrás: wikipédia)
  A fent leírtakból kiderül, hogy a megfelelő védekezéssel a fertőzés elkerülhető. Cégünk törekszik egy maximális védelmet nyújtó Ebola védőruha szett kialakításra, melyben a legjobb minőségű eszközöket találhatjuk. Az Ebola védőruha - a megfelelő módon használva - 100%-os védelmet nyújt a betegség ellen.
  Ebola védőruha szett tartalma:
  - higiénés overáll (Folyadékot nem ereszti át, véd a vér, a testnedvek és a mikroorganizmusok ellen. Kapucnival, gumis mandzsettával, rejtett cipzárral)
  - védőszemüveg (véd a fröccsenő testnedvek ellen, széles szemüvegfelület a maximális védelem érdekében)
  - lábzsák nem szőtt anyag (vízlepergető hatás)
  - pormaszk FFP3 (félálarc, szilárd és folyadék fázisú aeroszolokkal szemben nyújt védelmet)
  - kesztyű latex (AQL ≤ 1,5 ez a mutató azt jelenti, hogy 100db kesztyűből kevesebb mint 1,5 kesztyű esetén merülhet fel minőségi kifogás. Ez megegyezik a steril sebészkesztyű minőségi követelményeivel.)

  Megnevezés Tartalom Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  Ebola védőruha szett II.
  - higiénés overáll
  - védőszemüveg
  - lábzsák nem szőtt anyag
  - pormaszk FFP3
  - kesztyű latex
  2238.- Ft 20