Kategória: Kozmetikumok >>> Dr. Förster gyógyhatású krémek >>> Tusfürdő, habfürdő

Tusfürdő alpesi gyógynövény kivonatokkal

  Frissítő hatású tusfürdő, mely hidratálja a bőrt, megőrzi nedvesség tartalmát. Gyengéden tisztít és ápol, bőr semleges pH hatású.
  Alkalmazza naponta az ápolt, friss az egészséges bőrért.
  Az alpesi rétek gyógynövényeit tartalmazza: tárnics, széna virág, orbáncfű, citromfű, árnika, boróka.

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  250 13025 1590.- 1

Habfürdő - citromfüves

  Tusfürdő indiai citromfű olajjal és komló kivonattal. Nyugtató, regeneráló és pihentető élményt nyújt fürdés közben egy szellemileg és fizikailag túlterhelt nap után. Finoman tisztítja és ápolja a bőrt

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  500 13002 2270.- 1

Habfürdő - alpesi széna virágok kivonatával

  Gyorsítja a bőr anyagcseréjét, élénkítő hatású. 
  Az érintetlen alpesi rét gyógynövényeit tartalmazza. A különböző hatóanyagok egyedülálló kombinációja által fejti ki pozitív hatása az egész testre. Az anyagcserét gyorsítja, nyugtatja testünket. pH semleges hatású. Bőrünk legnagyobb szervünk, mérete kb. 2 négyzetméter. Legfőbb feladata a védelem. Ez a szervünk leginkább ki van téve környezeti hatásoknak szennyeződésnek, baktériumok, kórokozók támadásának.
  A bőr úgy tartja meg védelmi funkcióját, ha megfelelően karbantartjuk tisztítjuk, ápoljuk, hidratáljuk, tápanyagokkal, vitaminokkal látjuk el.
  A védelmen túl bőrünk fontos érzékszervünk is. Érzékeljük a hideget-meleget, az érintést, a mechanikai ingereket. Ha valamelyik túl erős, kellemetlennek  érezzük. Túl hideg, túl forró, erős mechanikai hatás, ezek befolyásolják érzéseinket.
  Így látszik, hogy a bőrápoló sokkal több, mint a külső szépségápolás. Egy jó fürdő tisztítja a bőrt és lazítja nyugtatja a testet és lelket.
  Alkalmas pezsgőfürdőre is.

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  500 13013 2270.- 1

Gyógynövényes fürdő elixír - citromfűvel

  Mentális és a fizikai megterhelés után, nincs is jobb, mint egy kád gyógynövényes fürdő. Az alábbi gyógynövények kombinációjából áll: indiai citromfű, macskagyökér, komló. Azonnali kikapcsolódást hoz. Alkalmazható egy nehéz nap végén, vagy akár napközbeni relaxációhoz is (nem okoz fáradságot). Annak érdekében, hogy ne száradjon ki a bőr, a víz nem legyen melegebb, mint 37 a fürdő ne tartson tovább 20 percnél 

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  500 13030 2470.- 1

Gyógynövényes fürdő elixír - szénavirág kivonattal

  Nagy mennyiségű gyógynövényt tartalmaz, melyek gyorsítják a bőr anyagcseréjét, élénkítő hatású. Visszaállítja a bőr vitalitását.
  Alkalmas pezsgőfürdőre

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  500 13033 2470.- 1

Gyógynövényes fürdő elixír - levendulás

  Frissítő, bőrpuhító hatású, kellemes levendula illattal. Egy illat, amely elbűvöl. A levendula egy nagyon széles hatásspektrumú gyógynövény. Már az illata is nyugtató és lazító hatású. Táplálja és nyugtatja a bőrt és a lelket.
  Alkalmas pezsgőfürdőre is. 

  Méret
  (ml)
  Kód Nettó ár
  (Ft/db)
  Kiszerelés (db/doboz)
  500 13038 2470.- 1